VENICE3D.NET  
 
Het programma downloaden op Activeworlds.com

Je kunt de virtuele wereld "Venice-Venezia" bezoeken door een klein bestand 7MB te downloaden op de website van www.Activeworlds.com . Op het hoofdpagina van de website van Activeworlds klik je op "FREE" ofwel op de knop "your free avatar" , en je komt terecht op een webpagina waar je uw eigen account kun aanmaken : we starten met het kiezen van een avatar .

 

Nu moet je een naam voor je avatar gaan kiezen (kies een goede naam, want achteraf de naam wijzigen choose a good name because changing the name afterwards is niet vanzelfsprekend). Kies daarna een wachtwoord en ook moet je het wachtwoord opnieuw intypen. Daar voer je uw email-adres in.. En dan voer je captcha's in die de computer opgeeft. Indien je deze captcha's niet goed kunt lezen, dan druk je op de refresh-knop ernaast, en krijg je andere captcha's.

Klik op "Continue": nu controlleert het programma indien uw wachtwoord sterk genoeg is , en indien uw e-mail adres uniek is : je kunt geen 2 accounts aanmaken met hetzelfde e-mail adres.

Het programma installeren

Nu kun je het programma installeren, de procedure is dezelde als voor AW-Europe.