VENICE3D.NET  
 
Download het programma van Aw-Europe.com

 

De virtuele wereld "Venezia" kun je bezoeken door een klein bestand van 7MB te downloaden op de website van Aw-Europe. Klik hier voor de website en kies vervolgens links onderaan op "GO 3D" .

 

 

Installeer het programma van Aw-Europe

1. Klik op het aweurope programma dat je zonet hebt gedownload
2. De installatie van het programma begint en nu moet je volgende stappen overlopen , zoals je ziet op onderstaande afbeeldingen . Kies telkens voor "next".

3. Op bovenstaand scherm kun je klikken op "browse" and dan kun je een andere locatie op uw computer kiezen waar je de programmaonderdelen wil gaan installeren. Klik op "next" en de eigenlijke installatie gaat van start... Er wordt dan ook een ikoon met het logo van AW-Europe uw het bureaublad geplaatst van uw computer.

 
 

4. Na de installatie wordt gevraagd naar het type internetverbinding; hier kies je voor LAN (=adsl verbinding of kabelverbinding)

 

 

5. Nu zal het programma een connectie maken met de website van AW-Europe. Indien onderstaand scherm niet verdwijnt, dan is er een connectieprobleem , ofwel is het uw eigen internetverbding , maar het kan ook zijn dat de server van Aw-Europe zelf niet draait of geen goede verbinding heeft.

6. Wanneer je vervolgens dit scherm ziet, dan betekent dit dat je verbinding geslaagd is : nu typ je hier de naam in waarmee je de virtuele werelden van Aw-Europe wil gaan bezoeken , en voer je ook uw e-mail address in, en tenslotte klik je op Ok .

De "Citizen"-knop is voor personen die de site binenkomen als bewoner. Je kunt bewoner worden via de website www.awexchange.com

Indien je niet als bewoner binnengaat, dan kom je binnen als "toerist" en heb je een reeks beperkingen in de mogelijkheden als bezoeker .

 

7. Nu zal er een groot scherm openen met de 3d omgeving , en je kunt starten met verkennen. Je hebt ook je eigen avatar ,dit is je 3d-lichaam (mens, dier, robot...) in de 3d chatomgeving.

8. De volgende keren , als je opnieuw Aw-Europe gaat bezoeken, volstaat het op het ikoon Aw-Europe aan te klikken op het bureaublad van uw computer , en hoef je enkel stap 5 , 6 en 7 te doorlopen .